Plata & Livrare

I. Plata produse
Modalitatile de plata acceptata sunt:

a) in sistem ramburs – plata se face la momentul receptionarii coletului
b) depunere in cont – plata se face cu depunere valoare comanda in contul furnizat la plasarea comenzii. Se va specifica numarul comenzii la observatiile privind plata facuta.
c) plata online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) – Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
* Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
* “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

d) plata online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

1. Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Card STAR Forte

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica AICI si platile online devin mai simple ca oricand: rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile fara dobanda, plati sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

2. Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobandă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website-ul www.magazinacvaristica.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate în Program şi care, la momentul efectuarii tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea “Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

• BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

• Aplica acum pe www.bcr.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
• Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

3. Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click:

– alegi produsele dorite
– alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

* plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
* plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

4. Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit).

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii.

Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine.

Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

5. Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji! Plateste prin cardul tau de credit pe website-ul magazinacvaristica.ro si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului “Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

– Visa Exact
– Visa Exclusive Gold
– Visa Business Standard
– Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:
– Alegi optiunea de plata “Online prin card bancar”
– Introduci datele cardului
– Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

II. Expediere comenzilor
Comenzile transmise de ora 13:00 se vor expedia de obicei in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora se vor expedia in zilele lucratoare urmatoare(maxim 2 zile). Comenzile receptionate in weekend sau pe perioada sarbatorilor legale se vor expedia i urmatoarele 1-3 zile lucratoare

Livrarea se fac prin firme de curierat rapid cele mai potrivite ca acoperire geografica pentru zona dumneavostra. Produsele sensibile vor fi ambalate corespunzator pentru a nu evita deteriorarile in timpul transportului.

III. Taxe de livrare

La comenzile cu valoare mai mare de 300 de lei transportul este gratuit.

Taxa de livrare standard la plata cu card bancar:
– 15 lei in EasyBox (Locker Sameday – ridicare personala)
– 18,99 lei livrare curierat rapid
Taxa de livrare standard in sistem ramburs:
– 18 lei in EasyBox (Locker Sameday – ridicare personala)
– 21,99 lei livrare curierat rapid
Pentru coletele agabaritice sau cu greutata mare se pot percepe taxe de transport suplimentare.

IV. Receptia coletelor
Va rugam verificati integritatea coletului(sa nu prezinte urme de deschidere, lovituri, deformari) inainte de achitatea/semnarea de primire a acestuia.